Tietoa meistä

Olemme vuosikausia antaneet kaikkemme rakentaakseemme superkannattavaa verkkobisnestä oman tietotadon ympärille. Täällä opit mitä me teemme, meidän tarinan ja keitä me olemme

Ketä autamme

Autamme henkilöitä, jotka haluavat hypätä ohituskaistalle viemään omat unelmat todeksi ja kasvattaa niistä superkannattavaa verkkobisnestä. Valmennusohjelmamme ovat tehty niin aloitteleville, kuin kasvuhaluisille verkkoyrittäjille, valmentajille, online kurssin vetäjille ja konsulteille, jotka haluavat selkeät strategiat menestykseen.

Mitä teemme

Autamme edellämainittuja henkilöitä aloittamaan ja kasvattamaan digibisnestä menestyksekkäästi. Tavoitteenamme on auttaa sinua rakentamaan yrityksellesi vahvat perusteet, saamaan paljon tyytyväisiä asikakkaita ja nauttia elämästäsi samalla. Tämän me teemme valmennusohjelmamme Digialkemistin avulla. Digialkemistin tavoite on antaa strategiat ja työkalut rajattomaan menestykseen, ilman turhaa säätöä ja oman ajankäytön tuhlaamista epäolennaiseen.

Meidän tarinamme

Alku

Kaikki alkoi ollessani (Fredu Sirviö) 17 vuotias, kun sain puhelinsoiton joka muutti loppuelämäni suunnan.  Olin harrastanut lumilautailua lähes kymmenen vuotta ja viisitoista vuotiaasta lähtien kisailin ja kuvailin kavereiden kanssa. Olin unelmoinut ammattilaisuudesta jo vuosia. En edes ajatellut rahaa, minusta olisi vain aivan uskomatonta saada ilmaiseksi lumilautoja ja vaatteita sponsoreilta.

Tiesin sen olevan lähellä, olin kehittynyt huikeaa vauhtia ja tunsin itse olevani samalla tasolla kuin monet huiput, joita ihailin. Ystäväni soitti ja ilmoitti, että kanadalainen lumilautamerkki, oli nähnyt videoitani ja halusi lähtettää minulle testiin lautoja.

Odotin pakettia kuin kuuta nousevaa ja vihdoin kun se tuli kotiin en ollut uskoa silmiäni. Paketissa oli 4 lumilautaa yhden sijaan.  Unelmani tuli toteen ja siitä päivästä alkoi urani ammattilaislumilautailun parissa.

Vuosien varrella kisailin hieman, mutta suurin intohimoni oli ylittää päivittäin itseni ja oppia joka päivä jotain uutta. Olen aina rakastanut uuden oppimista enemmän kuin vanhan mekaanista työstämistä päivästä toiseen.

Työskennellessäni lukuisten sponsorien kanssa, opin ymmärtämään mistä markkinoinnissa on oikein kyse. Voi vielä sanoa, että aitiopaikalta. Olinhan brändien markkinointityökalu.

Ymmärsin myös ammattiurheilijana kuinka tärkeää persoonan brändääminen on. On paljon helpompi luoda itsellensä seurantaa, jos erotut massasta.

Oppikouluni ei ollut tavallinen. Pääsin reissaamaan ympäri maailmaa, laskemaan kavereiden kanssa, suunnittelemaan omia nimikkolautoja ja vaatteita. Hyvin paljon asioita, joita en olisi koskaan koulussa päässyt kokemaan.

En vielä ymmärtänyt sitä silloin, mutta olen käynyt yhden maailman parhaista markkinointikoulutuksista ollessani itse viestin viejä.

Ensiaskeleet

Lumilautauran jälkeen lähdin ystäväni Eero Ettalan kanssa yrittäjäksi ja perustimme Suomen parhaaksi Android sovellukseksi 2013 valitun Spot Digger mobiiliohjelmiston. 

Pääsin appista kehittäessä yhdistämään kahta lempiaihettani, lumilautailua ja markkinointia. Emme kuitenkaan vielä nuorina yrittäjinä onnistuneet tekemään toiminnasta tarpeeksi kannattavaa ja jouduimme lopettamaan yrityksen kovasta nousukiidosta huolimatta.

Tämä oli kova paikka meille, koska ympäristön odotukset olivat tämän yrityksen kohdalla korkealla ja olihan tämä meidän ensimmäinen kansainvälisestikin kiinnostusta herättänyt Start-up.

Pyyhimme kuitenkin pölyt hartioiltamme ja perustimme Eero Ettalan ja Arto Ekmanin kanssa Black Eye tuotemerkin. Black Eye valmistaa ja markkinoi lisälaitteita älypuhelimiin. Brändi on viime vuosina kasvanut kovaa vauhtia ja kansainvälistynyt jo isosti. Tällä hetkellä se tuottaa Kodakille lisälaitteita.

Muutos

Mutta vuonna 2015 tapahtui jotain henkilökohtaisessa elämässäni, joka muutti kaiken.

Muutimme hometaloon ja menetimme lähes kaiken omaisuutemme. Samoihin aikoihin isäni sairastui keuhkosyöpään. Tämä oli hyvin rankkaa aikaa, koska olin juuri perustanut myös uuden verkkokaupan, johon olin investoinut kaiken työ ja vapaa-aikani. Olin tässä kohtaa tehnyt palkatta töitä käytännössä vuosia.

Jouduimme perheen kanssa aloittamaan kaiken alusta. Kun muutimme uuteen kotiin, meillä ei ollut mitään. Hankimme Ikeasta patjat ja tyynyt ja ensimmäiset viikot elimme ilman muita huonekaluja.

Pahimpina viikkoina jouduimme käymään jopa sosiaalitoimiston luukulla. Tiesin, että minulla oli edessäni kaksi vaihtoehtoa. Tyytyä tilanteeseeni tai tehdä kaikkeni päästäkseni siitä pois. Valitsin jälkimmäisen.

Lapset olivat vielä pieniä ja isoin motivaationi oli, että haluan tarjota heille laadukkaampaa elämää. Tiesin, että verkossa on mahdollisuudet ja itselläni on kaikki tarvittava osaaminen. Ennen olin aina turvautunut muiden apuun projekteja pystyttäessä. Olin alitajuisesti myös siirtänyt vastuuta pois perustamieni yritysten johtamisesta. Muutaman pilalle mennen projektin jälkeen, päätin että tämän kerran rakennan kaiken itse.

Uusi oivallus

Aloin opiskelemaan kaiken minkä sain digimarkkinoinnista käsiini. Rakensin itselleni aivan mielettömän tietopankin, josta löytyy vastaus lähes kaikkiin toimenpiteisiin, joita tarvitsee onnistuakseen itsenäisesti verkkomyynnissä. Selätetyt vaikeudet saivat ymmärtämään elämän ja varsinkin omien unelmien toteuttamisen tärkeyden. 

Vuonna 2016 päätimme toteuttaa yhden unelmistamme ja muuttaa perheeni kanssa Sydneyyn, Australiaan. Sydney on yksi maailman kalleimmista kaupungeista asua, ja tiesin, että minun täytyy pystyä rakentamaan tulomallit kohdilleen, jos haluamme siellä asua.

Tein yötä päivää töitä sen eteen ja ensimmäinen yhdessä vaimoni Annin kanssa julkaisemamme verkkokurssi sai päivänvalon vuonna 2017.

Siitä lähti polkuni kohti taloudellista vapautta, omatoimisia työaikoja ja sitä suunnatonta määrää iloa, kun pääsen päivittäin auttamaan ihmisiä. Opin automatisoimaan myynnin. Opin luomaan useita tulovirtoja. Opin tekemään rahaa nukkuessani.

Tämä oli elämäni tärkein oivallus.

Vapaampi ja vauraampi elämänlaatu

Pystyn olemaan paljon parempi aviomies vaimolleni ja isä lapsilleni. Pystyn olemaan päivittäin läsnä lasteni kanssa. Kukaan ei pomottele minua. Pystyn tekemään töitä kun minua huvittaa. Pystyn hankkimaan asioita, joita haluan. 

Totuus on se, että seuraavien vuosien aikana katoaa aivan todella suuri määrä työpaikkoja. Kaupan kassat on jo lähes täysin automatistoitu, liikenne automatisoidaan, palvelualojen työt vähenee radikaalisti, botit hoitavat jo lähes kaiken asiakaspalvelun. 

Monilta tulee lähtemään työpaikka alta ja monet jäävät työttömiksi. Näen itse erityisen tärkeänä ottaa ohjat omiin käsiin ja opetella rakentamaan omasta osaamisesta verkkotuotteita.

Itse olen elävä esimerkki siitä, ettet tarvitse isoa organisaatiota, työntekijöitä tai kalliita investointeja pyörittääksesi menestyvää yritystä. Voit tehdä lähes kaiken itse pienen ja tehokkaan tiimin kanssa ja kaikki työkalut siihen löytyy kun osaat etsiä.

Haluan auttaa ja inspiroida sinua myös löytämään avaimet taloudelliseen vapaudeen ja oman intohimon ympärille liiketoiminnan rakentamiseen. Mikään ei ole parempaa, kuin tehdä päivittäin vain asioita, joita rakastaa.

Tiimimme

Me elämme kuten opetamme, joten tiimimme työskentelee täysin etänä ympäri maailmaa.

Fredu Sirviö
Toimitusjohtaja & perustaja
Luo sisältöä, auttaa asiakkaita ja johtaa bisnestä

Johanna Latva-Kiskola
Asiakkuuspäällikkö
Onboardaa asiakkaita, valmentaa ja pitää heitä tilivelvollisena

Milla Hynninen 
Yhteisömanageri
Hallinnoi yhteisöämme ja luo yhteyksiä asiakkaisiimme

Ota yhteyttä

Paras tapa ottaa yhteyttä meihin on sähköpostitse: [email protected]

Voit myös seurata Fredu Sirviötä Instagramissa tai Youtubessa.

Tästä voit tilata uutiskirjeemme ja saat Fredu Sirviön itse kirjoittamia sähköposteja viikottain

Meidän sopimusehdot löytyvät täältä ja meidän rekisteri- ja tietosuojaselosteet löytyvät täältä.