Tervetuloa valmennukseen!

Moikka!

Ihan mahtavaa, että olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti joustavan hyvävointista kehoa ja mieltä! Lämpimästi tervetuloa mukaan Metflex-valmennukseemme!

Toivomme todella, että saat hyviä eväitä matkassamme kohentaessasi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi seuraavalle tasolle. Olemme tehneet vuosien tutkimustyötä, jonka hedelmistä saat nyt nauttia tämän Metflex-valmennuksemme parissa. Toivomme sydämestämme, että pystymme olemaan apunasi ja tukenasi tällä mielenkiintoisella valmennusmatkallasi.

Annathan itsellesi ja hyvinvoinnin kehittämisellesi hyvin aikaa viiden viikon ajan, että pystyt täysipainoisesti hyödyntämään materiaalimme ja Facebook-tukiryhmämme. Huomioithan, että sekä materiaali että tukiryhmä ovat käytössäsi kuusi viikkoa ostopäivästäsi lähtien. Tallennathan materiaalia tänä aikana ja tee itsellesi tarpeellisia muistiinpanoja koko tämän aktiivisen valmennuspalvelun ajan.

Muistathan ensitöiksesi liittyä Facebook-tukiryhmäämme, jossa tiimimme ja muut tiimiläiset auttelevat sinua valmennusmatkasi ajan. Vastaathan liittymisen yhteydessä oleviin kysymyksiin, jotta pystymme lisäämään sinut ryhmäämme. Metflex Facebook-ryhmämme löytyy täältä: https://www.facebook.com/groups/1012261876182315.

Tuon kuusi viikkoa voimassa olevan Metflex-tukiryhmän lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä Kickstart-tukiryhmäämme, joka kokoaa yhteen kaikissa eri valmennuksissamme olevat asiakkaamme. Kickstart-ryhmässämme on myös tarjolla valmentajien livejä sekä tietenkin meidän tiimimme tuki. Tämän ryhmän jäsenyys on pysyvä. Ryhmässä keskustellaan monipuolisesti eri valmennuksistamme hyvinvoinnin tukena. Kickstart-tukiryhmämme löytyy täältä: https://www.facebook.com/groups/342490462844269.

Valmennuksellista ohjausta pystymme antamaan vain näissä tukiryhmissä. Tuotteisiimme, palveluumme, kirjautumisiin tai maksuasioihin liittyvissä asioissa autamme mielellämme osoitteessa info@kickstart.fi.

Iloisen aurinkoista itsensä kehittämisen matkaa sinulle!

Toivottelee koko Kickstart-tiimi