Puhti

Minulla on ilo kertoa, että olemme suunnitelleet yhdessä PuhtiLabsin kanssa ketogeenistä ruokavaliota noudattaville oman laboratoriopaketin.

Laboratoriopaketti auttaa sinua:

  • Tarkistamaan, miten elimistösi voi.
  • Saamaan käsityksen omaan hyvinvointiin ja vireystilaan vaikuttavista tekijöistä.
  • Seuraamaan ruokavalion mukanaan tuomia muutoksia elimistössäsi.

Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa, voit saada lisää energiaa liikuntaan, jaksaa paremmin arjessa ja ennaltaehkäistä sairauksia.

Keto Kickstartin tutkimuspakettiin on kerätty ketogeenisen ruokavalion kannalta tärkeimmät mittarit. Samalla nämä mittarit antavat kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, miten oma elimistösi voi ja miten voit entisestään parantaa jaksamistasi arjessa.

Laboratoriotestin voi tehdä 27 paikkakunnalla Suomessa ilman lääkärin lähetettä. Saat ajan yleensä vaikka jo seuraavaksi arkipäiväksi. Vaikka et heti pääsisi testeihin, voit hyödyntää tarjouksen ja ostaa paketin jo nyt. Varaa aika laboratorioon sitten kun hetki on sopiva, lähete ei vanhene.

Mistä näen tulokset?

Meidän mielestä laboratoriotulosten lukemisen ei tarvitse olla vaikeaa. Siksi teimme raporteista tyylikkäät ja selkeät. Pääset katsomaan tuloksia Oma Puhti -sivulta, yleensä jo testiä seuraavana päivänä. Kun testit ovat valmiina, saat tekstiviestin.

Sisältääkö hinta kaikki kustannukset?

Kaikki hinnat ovat kokonaishintoja, ei ylimääräisiä näytteenotto- tai toimistomaksuja.

Miksi testata?

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme. Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa, voit jaksaa paremmin arjessa, saada lisää energiaa liikuntaan ja ennaltaehkäistä sairauksia.

Näiden lisäksi monet muut tekijät kuten kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme, vaikka näiden vaikutus ei välittömästi tunnukaan.

Keto Kickstart -tutkimuspaketti sisältää kattavat laboratoriotestit, jotka antavat käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen (TSH), pitkäaikainen verensokeri, glukoosi, insuliini, ferritiini, laajat maksa-arvot (ALAT ja ASAT), munuaiset, magnesium, kalium ja natrium.

Testaa nyt omat arvosi – säästät 79 euroa!

Ketoilijan laboratoriokokeet -tutkimuspakettiin on kerätty ketogeenistä ruokavaliota noudattavan kannalta tärkeimmät arvot. Erikseen ostettuna testien hinta olisi yli 228 euroa, mutta nyt saat koko paketin hintaan 149 euroa. Säästät siis huikeat 79 euroa!

==> Lue lisää tai varaa oma laboratoriopaketti tästä! Tarjoushinta on toistaiseksi voimassa!