Keto Vege meal plan – 14 päivää

Tässä on 14 päivän Keto Vege Meal Plan ketogeenisen ruokavalion aloitukseen. Meal Planin tarkoituksena on antaa sinulle käsitys siitä, miten ketogeenisen ruokavalion voi koostaa kasvissyöjänä tai vegaanina.

Meal planissa päivät on koostettu n. 1600 kcal/pvä ja hiilihydraatit pidetään päivittäin alle 40g.

Jos henkilökohtaiset päivän kaloritavoitteet jäävät sinulla vajaaksi, välipaloina kannattaa syödä esimerkiksi macadamiapähkinöitä, parapähkinöitä ja smoothieita.

Osa resepteistä sisältää tofua ja tempeä. Jos et voi käyttää näitä, ne on helppo jättää resepteistä pois tai korvata itselle sopivalla proteiinilla. Muista kuitenkin tarkkailla, että saat tarpeeksi proteiinia.

Resepteissä ei ole käytetty maitotuotteita. Jos käytät maitotuotteita ruokavaliossasi, voi resepteihin halutessaan lisätä juustoja sekä esimerkiksi käyttää normaalia kermaa kookoskerman sijaan.

Jos ruokavalioosi kuuluvat kananmunat tai kala, on niitä hyvä lisätä ruokailuihin silloin tällöin riittävän proteiininsaannin turvaamiseksi.

Resepteissä on käytetty oliiviöljyä, mutta voit hyvin korvata tämän myös muilla ketogeeniselle ruokavaliolle sopivilla öljyillä, kuten avokadoöljyllä tai macadamiapähkinäöljyllä.

Maukkaita hetkiä ketogeenisen ruokavalion parissa!