Aseta tavoitteet Metflex-valmennukselle

Tervetuloa Metflex -valmennukseen! 

Tässä valmennuksessa opetellaan hyödyntämään molempia aineenvaihdunnan tiloja glukoosi- ja ketoaineenvaihduntaa. Glukoosi- ja ketoaineenvaihduntaa strategisesti ja tehokkaasti hyödyntämällä treenaamme metabolista joustavuutta, joka on se kaikista tärkein tekijä meidän hyvinvoinnissa, pitkäikäisyydessä ja elinvoimaisuudessa.

Tämä valmennus on luotu, jotta voisit parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää näitä molempia polttoaineen lähteitä! Valmennusmatkan tavoitteena on lähtökohdista riippuen parantaa hyvinvointia, muokata kehonkoostumusta, lisätä harmoniaa eri ruoka-aineiden suhteen ja vapautua mielen rajoitteista.

Valmennuksessa asetamme henkilökohtaisia tavoitteita, jotka tukevat sinua tällä matkalla. Pienikin tavoite on hyvä tavoite! Tärkeintä on tavoitteen realistisuus ja se, että se auttaa toivomasi muutoksen tavoittamisessa.

Metabolisen ja aineenvaihdunnan joustavuuden lisäksi on tärkeää keskittyä myös mielen joustavuuteen. Tavoitteen tarkoitus on tsempata sua näiden viikkojen aikana ja kirkastaa visiosi. 

Tehtävä: Kirjaa ylös, mitä toivot Metflex -valmennuksen antavan juuri sinulle!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.