Älä jää yksin – Hyödynnä Saa mitä haluat -ryhmän tuki!

Yksi tärkeä osa, mistä tulemme puhumaan myös tämän kurssin aikana, on se, että ei kannata yrittää mitään yksin, vaan yhdessä. Tästä syystä perustin Saa mitä haluat -kirjan ilmestymisen jälkeen erillisen Saa mitä haluat -Facebook-ryhmänTämä kyseinen ryhmä on vain ihmisille, jotka tietävät, mikä on Saa mitä haluat -ajatus ja -prosessi. Käytännössä mukaan pääsee vain, jos on osallistunut Saa mitä haluat -verkkokurssille, lukenut Saa mitä haluat -kirjan tai käynyt kyseisen valmennuksen. Näin ryhmässä ihmisiä yhdistää yksi sama asia: Saa mitä haluat. Tässä Facebook-ryhmässä voit vapaasti kertoa siitä, mitä sinä haluat muuttaa elämässäsi ja mihin asioihin sinä tarvitset apua. Ryhmässä on uskomaton voima! Uskon, että tämä ryhmä antaa myös sinulle paljon – Yhtä paljon kuin sinä olet itse valmis antamaan ryhmälle. Älä siis jää yksin, vaan liity mukaan ryhmään! 

Saa mitä haluat -kirjan ja valmennuksen käyneiden yhteinen Facebook-ryhmä:

Huom: Jotta voimme helposti hyväksyä sinut mukaan ryhmään, muista vastata kysymyksiin, joita kysymme liittymisen yhteydessä.Liity mukaan tästä ›› Ryhmässä tapaat muita samanhenkisiä ja voit jakaa ajatuksiasi omannäköisen elämän, tavoitteiden ja muutosten toteuttamiseen liittyen.  Huom. Videoilla ja materiaaleissa saatan kannustaa sinua kertomaan edistymisestäsi verkkokurssin omassa Facebook-ryhmässä. Tämä tarkoittaa erillistä verkkokurssia, jossa olemme muodostaneet yhdessä aloittavan ryhmän. Tällä verkkokurssilla voit hyödyntää tätä Facebook-ryhmää.

Yleisiä “sääntöjä”, kun liityt ryhmään

Kun liityt mukaan ryhmään…

  1. Esittele itsesi, esimerkiksi lyhyesti kuka olet, mitä teet ja minkä takia liityit ryhmään (esimerkiksi, koska olet nyt käymässä Saa mitä haluat -verkkokurssia).
  2. Kun kurssin aikana teet päivityksiä, mitä kaikkea elämässäsi tapahtuu, tee päivitykset ensimmäisen päivityksesi kommentteihin.
  3. Käy säännöllisesti lukemassa muiden ajatuksia, osallistu ja kommentoi.
  4. Jaa omaa tarinaasi matkan varrella, sekä kurssin aikana että sen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.